Bungalov 4+kk je ideálním bydlením

15.4.2023

Hledáte bydlení, které by bylo ideální pro středně velkou rodinu? Jste mladý pár s dětmi? Pak je pro vás nejideálnější variantou bungalov 4+kk. Ale samozřejmě je vhodný pro všechny, kteří chtějí bydlet v domě s terasou, vlastní zahradou a blízko přírody.

bungalov 4+kk

Bungalov 4+kk má spoustu výhod

Pokud jste dosud váhali, zda si koupit byt nebo rodinný dům - bungalov 4+kk je ideální volbou. Velkou výhodou je, že máte vše po ruce, nemusíte běhat do patra a zase dolů a nemusíte se bát, že vám děti spadnou ze schodů, z obýváku můžete vyjít rovnou na terasu, kde můžete v létě snídat, obědvat, večeřet, slavit, grilovat - prostě cokoliv chcete.

U nás si vyberete svůj budoucí domov

U nás v AP stavbách si můžete vybrat z mnoha projektů bungalovů 4+kk, které svými dispozicemi uspokojí nároky na bydlení až čtyřčlenné rodiny. Jedná se o nejoblíbenější přízemní typ rodinného domu s jednoduchým řešením prostoru.

Chci si vybrat bungalov

6 důvodů, proč je bungalov tak oblíbený

  1. bezbariérovost
  2. pohodlné přízemní bydlení
  3. dostatek prostoru
  4. každá místnost může být propojena se zahradou
  5. stavba bývá technicky méně náročná, a tedy i rychlejší
  6. nízkoenergetický provoz

V případě, že hledáte bungalov, který bude splňovat vaše požadavky na moderní rodinné bydlení, podívejte se do našeho katalogu. Pokud se chcete dozvědět o bungalovech více, přečíst si o nich můžete zde

Chci nezávazně poptat

Projekt je možné upravit podle vašeho přání

Líbí se vám některý z našich domů, ale přece jenom byste k němu měli pár připomínek a úprav? Nic není ztraceno, protože vámi vybraný projekt můžeme upravit podle vašich představ.

V případě, že máte svou jasnou vizi svého vysněného domu, realizujeme také individuální projekty na míru našim zákazníkům.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4