Zděné bungalovy na klíč

22.2.2023

Sníte o vlastním bydlení? Zděné bungalovy na klíč jsou skvělým řešením pro všechny, kteří touží po moderním přízemním domku. Vybírat můžete z různých variant typových domů, které můžete doladit dle vašich představ.

zděné bungalovy na klíč

Co je vlastně bungalov?

Zděné bungalovy na klíč jsou oblíbeným typem bydlení. Ptáte se, jaký je rozdíl mezi zděným bungalovem a běžným rodinným domem? Jako bungalov označujeme přízemní stavbu pravidelného půdorysu. Ale nebojte, rozhodně se nejedná o hranatou stavbu bez fantazie! Bungalovy působí vzdušným dojmem a svým nadčasovým designem zaujmou nejednoho kolemjdoucího. Často bývají doplněné o terasu nebo verandu pro příjemné posezení. Populární jsou francouzská okna, jež interiér krásně prosvětlí. U některých typů bungalovů je možné také podsklepení a samozřejmostí je i prostor na garáž. Zkrátka se jedná o plnohodnotné bydlení, jehož výhody určitě oceníte i vy.

Výhody zděných bungalovů na klíč

Pro své výhody jsou zděné bungalovy na klíč stále vyhledávanější variantou nového bydlení.

Mezi ty největší patří nižší pořizovací cena a také kratší doba výstavby. Většinou bývají stavěny jako nízkoenergetické, takže jejich pořízením můžete šetřit za náklady dlouhé roky. A navíc jsou šetrné k životnímu prostředí, což se penězi vyčíslit nedá. Díky absenci schodů jsou bungalovy vhodné pro seniory a pochvalují si je i rodiny s malými dětmi.

Tím, že nejsou žádné pokoje v patře, máte skvělý přehled o tom, co dělají vaši blízcí a můžete si tak být blíž. Dalším bonusem je menší plocha na vytápění. Žádné prostorné studené chodby nebo vysoké stropy - teplo vám nikde zbytečně nebude utíkat. Častou volbou pro vytápění bývají krbová kamna, jež vám v chladném období vykouzlí neopakovatelnou atmosféru domova.

Vyberte si zděný bungalov na klíč

Stále váháte, zda se rozhodnout právě pro zděný bungalov na klíč? Možná si pořád úplně neumíte představit, jak takový bungalov může vypadat. Nemusíte nic vymýšlet, nechte se jednoduše inspirovat! Nahlédněte do našeho katalogu a podívejte se, jestli vás některá z typizovaných staveb osloví. Pořízením typového bungalovu na klíč navíc ušetříte nemalou částku za individuální projekt od architekta a také spoustu času. Většinou zhotovení projektu trvá dlouho, nemluvě o době strávené nad ujasňováním všech vašich požadavků. Samozřejmě nemusí být váš vybraný dům přesně tak, jako na obrázku. Změny jsou možné a vše se odvíjí od individuálního přístupu ke každému zákazníkovi, na němž si naše firma zakládá.

Nezávazně poptat

Stavba na klíč?

Pokud jste se rozhodli pro stavbu vytouženého bydlení, stojíte před náročným rozhodováním. Určitě se vám honí hlavou spousta otázek jako: Komu svěřit svůj projekt? Pustit se do toho svépomocí? Najímat si řemeslníky a firmy na jednotlivé úkony? Nebo vsadit na stavbu na klíč? A kolik mě to vlastně nakonec bude celé stát? Téměř všichni, kteří se rozhodli stavět, se shodují v tom, že je to náročné období. Nikdo nemáme času nazbyt a čas, který strávíte nad dohledem řemeslníků nebo vlastní, leckdy amatérskou prací, vám už nikdo nevrátí. A někdy se počítá i v řádu let!

Stavbou na klíč vyřešíte spoustu starostí najednou. Od začátku budete vědět, kolik vás dům bude se vším všudy stát. Nemusíte se starat o to, kde mají levnější materiál. Nemusíte dohlížet na pracovníky. Vše si jednoduše zkontrolujete při předání. Postaráme se o vše od prvotního návrhu až po poslední úpravu. Není vám při této představě hned lépe? Bojíte se, že za tento komfort přeplatíte spoustu peněz? Pokud nemáte se stavěním zkušenosti nebo nejste z oboru, věřte, že to může být i naopak. Můžete vsadit na neosvědčené řemeslníky, kteří svou práci neodvedou tak, jak mají. Nebo použijete nevhodné materiály. Něco se může pokazit vždy. A předělávky vás pak mohou stát víc, než byste si mysleli. Se stavbou na klíč od osvědčené a zkušené stavební firmy zkrátka nemůžete šlápnout vedle!

4