Proč se rozhodnout pro zděný rodinný dům na klíč?

16.12.2021

Rozhodujete se mezi tím, zda postavíte dům sami nebo využijete dodávku rodinného zděného domu na klíč? Tady jsou důvody, proč zvolit stavbu na klíč.

zděný rodinný dům na klíč

Důvody pro stavbu zděného domu na klíč

Sníte o vlastním rodinném domku a plánujete stavět? Zároveň nemáte jasno, zda oslovit stavební firmu nebo dům postavit vlastníma rukama? Obě varianty mají své výhody. Tady je přehled toho, proč ke stavbě vlastního zděného rodinného domu využít dodávku na klíč.

Chci nezávazně poptat

1. Ušetříte čas a starosti
Administrativní náročnost při vyřizování všech potřebných dokumentů týkajících se nové stavby je obrovská. Strávíte spoustu času na úřadech, musíte dodržet všechny termíny a časy schůzek, čekat na rozhodnutí, zajištění všech povolení, hromada telefonátů, kolaudace - tomu všemu se vyhnete, protože je to kompletně v rukou vámi zvolené stavební firmy.
2. Flexibilita a uspokojení požadavků na míru
Jednou z důležitých výhod je, že si dům maximálně uzpůsobíte svým možnostem a požadavkům. Jak tedy vypadá váš vysněný dům? Ať už si přejete moderní jednopatrový dům s rovnou střechou nebo klasický dvoupatrový zděný dům, nic není problém a hned na začátku je třeba mít jasnou představu o tom, jak váš vysněný dům bude vypadat.
3. Hotový dům ve 100% provedení
To, že vám pořízení zděného rodinného domu na klíč ušetří mnohem více času, než kdybyste stavěli vlastnoručně, je jasné. Mít kompletně hotový dům 18 měsíců od úplného začátku realizace? To označujeme jako velké plus, jestliže chcete bydlet v novém co nejdříve a provedení všech prací v nadstandardu.
4. Stavební materiály
Vždy používáme jen kvalitní certifikované a nezávadné stavební materiály.
5. Úspora nákladů
Mezi další výhody patří, že jsou zděné rodinné domy na klíč energeticky úsporné a jejich provoz je ekologicky nenáročný. Řeč je zejména o fotovoltaických panelech, které za rok dokáží ušetřit až polovinu poplatků za energie. S vyřízením dotací i instalací si stavební firma poradí samozřejmě za vás.
6. Záruka
Důležitou věcí je také kompletní záruka za dílo a to mezi vámi a zhotovitelem rodinného domu na klíč včetně revizí a servisu.

A proč stavět zrovna s námi?

  • 25 let zkušeností s výstavbou rodinných domů ve Východních Čechách
  • kvalitní zázemí a zkušenosti pro přípravu vaší investice do bydlení
  • důkladná příprava projektu rodinného domu a informovanost před podpisem smlouvy o dílo
  • v ceně projektu jsou zahrnuty změny, které si klient určí
  • vyřízení kompletního servisu na klíč za klienta v oblasti povolení stavby
  • stavíme nejen naše typové domy, ale postavíme také váš vlastní navržený projekt
  • investorů si u nás vážíme a jsou spolutvůrci svého budoucího bydlení
  • pomůžeme vám s hypotékou
  • vysoce kvalitní standardy, stálé kapacity
  • nabídku typových zděných domů neustále rozšiřujeme

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4