Zděná garáž na klíč

27.9.2022

Přemýšlíte, že byste svůj rodinný dům obohatili o garážové stání? V tom případě bychom vám rádi splnili vaše přání – postaráme se o projekt i stavbu zděné garáže na klíč. Vyberte si z katalogu tu, která vám a vašemu vozu bude vyhovovat a my se o postaráme o vše ostatní.

zděná garáž na klíč

Zděná garáž, která ladí s rodinným domem

V našem katalogu projektů máme několik zděných garáží, které svým stylem skvěle pasují k rodinným domům od AP stavby. Nakombinujte si dům i garáž podle svých představ. V případě, že potřebujete námi navržené řešení upravit na míru, neváhejte nás kontaktovat – úpravy v projektu jsou u nás zdarma.

Katalog garáží

Proč si pořídit zděnou garáž od AP stavby?

Ve stavebnictví získáváme zkušenosti již od roku 1997 a máme za sebou stovky zrealizovaných projektů a spokojených klientů. Každý si zakládá na dobře postaveném rodinném domě, ale ani zděná garáž by neměla být pozadu. Co vám nabízíme?

  • Ověřené katalogové projekty a úpravy na míru.
  • Předem garantujeme pevně stanovenou cenu.
  • Kompletní realizace na klíč od jedné firmy a bez zbytečných časových průtahů.
  • Dlouhá životnost staveb s promyšleným uspořádáním vnitřního prostoru.
  • Výborná tepelná a zvuková izolace, požární odolnost a pevná konstrukce.

Zděná garáž nejenže ochrání váš vůz před nepříznivými povětrnostními vlivy a prodlouží životnost auta, ale zároveň vytvoří perfektní zázemí pro váš kutilský kout či uskladnění věcí.

Od nás máte garáž na míru svým potřebám

AP stavby nenabízejí jen katalogové domy a garáže, ale také úpravy a řešení na míru. S ohledem na vaše požadavky, možnosti pozemku, technické požadavky stavby a v kombinaci s našimi zkušenostmi získáte zděnou garáž, ve které budete parkovat s radostí a zároveň získáte prostory pro realizaci svých projektů. Vašim požadavkům přizpůsobíme nejen rozměry stavby, ale také rozvody elektriky, vody, odpadů či vytápění.

  • Chcete garážové stání pro jedno či dvě auta?
  • Potřebujete v garáži i ponk a prostor pro drobné kutilské práce?
  • Bude garáž sloužit i pro uskladnění sezónního sportovního vybavení (kola, lyže)?
  • Máte problém s úložným prostorem a potřebujete další místo v garáži?

Žádný problém. Variant řešení je nespočet a základní katalogový projekt zděné garáže vám zdarma upravíme podle vašich individuálních požadavků.

Chci nezávazně poptat

AP stavby z Opočna staví po celých východních Čechách

Přestože naše projekční kancelář a realizační tým AP stavby sídlí v Opočně, naše realizace naleznete po celém Východočeském kraji – nahlédněte do referencí a prohlédněte si výsledky naší práce. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, nebo si rovnou sjednejte osobní schůzku, kde společně probereme vaše představy. Jsme tu pro vás.

4