Typové projekty rodinných domů

30.5.2022

Chcete brzy bydlet ve vlastním? Máme pro vás připravené typové projekty rodinných domů, které jsou podrobně zpracované, cenově výhodné a klienty ověřené. Nahlédněte do našeho katalogu a inspirujte se při plánování svého nového domu. Na výběr jsou jak oblíbené klasické domky, moderní bungalovy i velké rodinné domy pro početnou rodinu.

typové projekty rodinných domů

S typovými projekty ušetříte čas i peníze

Velkou výhodou typových projektů rodinných domů je úspora nákladů na projektovou dokumentaci. Oproti individuální projektové dokumentaci na míru se jedná o úsporu okolo 30 %. V případě, že budete potřebovat změny v typovém projektu, máte je u nás zdarma.

Další nespornou výhodou je, že máte stavební podklady pro svůj dům téměř obratem – stačí si vybrat z katalogu typových domůprojektovou dokumentaci vám předáme a po vyřešení stavebního povolení se můžeme rovnou pustit do výkopu základů. Jedná se o velkou časovou úsporu v porovnání s individuálním projektem, u kterého trvá příprava dokumentace několik měsíců.

Katalog rodinných domů

Jaké jsou další důvody, proč si pořídit typový projekt na rodinný dům právě od nás?

  • Naše projekty jsou ověřené a propracované do posledního detailu.
  • Moderní řešení odpovídající současným trendům, materiálům a stavebním postupům.
  • V nabídce typových projektů máme téměř tři desítky bungalovů a patrových domů.
  • Máme ve stavebnictví přes 25 let zkušeností.
  • Zrealizovali jsme přes 600 staveb rodinných domů a individuálních projektů.

Provedeme vás po cestě od typového projektu až k vysněnému rodinnému domu

Vyhotovením a předáním projektové dokumentace naše služby nekončí, ale začínají. Budete mít od nás cenovou nabídku na celou stavbu, pomůžeme vám obstarat potřebný inženýring a zajistíme pro vás na klíč celou výstavbu rodinného domu. Díky 3D vizualizaci máte ještě před začátkem stavebních prací představu, jak bude dům ve finále vypadat a můžete se těšit z plánování interiéru.

Chci nezávazně poptat

Rádi vám s výběrem rodinného domu pomůžeme

Máte pozemek a nejste si jisti, zda se na něj rodinný dům hodí? Potřebujete do typového projektu zanést klientské změny, aby dům splňoval vaše požadavky? Tyto a další podrobnosti s vámi probereme na osobní konzultaci. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme na cestě k vlastnímu bydlení. Projekční kancelář AP stavby sídlí v Opočně a naše realizace naleznete po celých východních Čechách.

4