Typizované projekty rodinných domů

31.1.2023

Plánujete stavbu vysněného domu a nevíte, čím začít? Typizované projekty rodinných domů vás mohou inspirovat i usnadnit výběr. Jednoduše si z nabídky typových domů zvolíte, který se vám líbí vzhledově i dispozičně.

typizované projekty rodinných domů

Výhody typizovaných projektů rodinných domů

Typizované projekty rodinných domů jsou velmi populární. Nepředstavujte si pod tímto pojmem unylé domy v řadě, které jsou jako přes kopírák. Tato doba už je dávno pryč. U většiny novostaveb od osvědčených firem v podstatě nikdo nepozná, že se jedná o typizovaný rodinný dům. Vedle snadného výběru je největší výhodou ušetřená částka za individuální zhotovení projektu od architekta a také čas, který zhotovení projektu zabere. Řešili byste trošku jinak dispozici vybraného domu? Ani v tom nemusí být problém. Společně vymyslíme to nejlepší řešení pro vás. Výhody typizovaných projektů rodinných domů určitě brzy oceníte i vy!

Nezávazně poptat 

Výběr typizovaného rodinného domu

Výběr typizovaného rodinného domu není tak složité, pokud si předem ujasníte všechny požadavky, jež od něj očekáváte. Na která hlediska byste měli při výběru myslet především?

  • Počet osob a místností
  • Dispoziční řešení
  • Patrový, přízemní nebo bungalov
  • Druh obkladu a další

Samozřejmě se můžete rozhodnout i pro nízkoenergetický domek, který šetří životní prostředí i vaši peněženku.

Typizované domy na klíč

Vlastníte pozemek, ale stále se vám do stavby nechce? Starosti spojené se stavbou rodinného domu vám odpadnou, pokud se rozhodnete pro typizovaný dům na klíč. Zkrátka si v katalogu vyberete ten pravý a o zbytek se postaráme my. Zdá se vám to až příliš jednoduché? Přesvědčte se sami! A pokud si z nabízených typizovaných projektů rodinných domů nevyberete, rádi vám zhotovíme individuální projekt.

Typizované projekty rodinných domů ve východních Čechách

Sháníte spolehlivou firmu, která při realizaci typizovaného projektu vašeho rodinného domu odvede precizní práci? AP stavby jsou rodinnou firmou s dlouholetými zkušenostmi se sídlem v Opočně. Plody naší práce můžete vidět po celých východních Čechách. Nahlédněte do našich referencí a sami si udělejte obrázek o naší kvalitně odvedené práci.

AP stavby reference 

4