Jsme česká stavební firma

18.8.2023

Chystáte se stavět domeček ve východních Čechách? Dovolte nám, abychom se představili. Jsme ryze česká stavební firma se sídlem v Opočně nedaleko Hradce Králové. Pomůžeme vám splnit váš sen o novém bydlení. S našimi službami se budete mít jako v bavlnce. Provedeme vás celou cestou vašeho projektu, od prvního návrhu až po kompletní realizaci. Odhalte i vy kouzlo domů na klíč!

stavební firma Hradec Králové

Stavby na klíč v okolí Hradce Králové

Realizujeme stavby na klíč v okolí Hradce Králové i celých východních Čechách. Domek si můžete vybrat v našem katalogu typových domů. Jednoduše zvolíte tu stavbu, která vám padne do oka. Typové domy jsou velmi oblíbeným řešením, které vám navíc šetří peněženku. Vyhnete se tak výdajům za individuální projekt. Pokud byste však na stavbě chtěli něco upravit dle sebe, není to žádný problém. A jestliže si mezi typovými domy nevyberete, rádi vám vypracujeme individuální projekt na míru. Samozřejmostí je cenová kalkulace, kterou vám sdělíme předem, takže žádné dodatečné výdaje vás již nezaskočí. Samozřejmostí jsou nízkoenergetické a pasivní domy, které myslí na přírodu i vaši peněženku.

Rodinná česká stavební firma

Spolehněte se na zlaté české ručičky! Naše rodinná česká stavební firma je připravená plnit všechna vaše přání. Historie firmy se začala psát v roce 1997 a od té doby přinesla radost mnoha spokojeným zákazníkům. Náš kolektiv v sobě snoubí mnohaleté zkušenosti s moderními a inovativními řešeními. Naše nadšení a energie se odráží na precizně odvedené práci.

Záleží nám na každém detailu a splníme požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vedle staveb na klíč provádíme i rekonstrukce objektů. Plánujete novostavbu nebo potřebujete poradit s plánem budoucí přestavby? Neváhejte a obraťte se na profesionály, kteří svému řemeslu skutečně rozumí, a zákazník je pro ně na prvním místě. Jsme tu pro vás a rádi pomůžeme i vám!

Nezávazně poptat 

Postavíme vám nový domov

Sháníte spolehlivou českou stavební firmu? Obraťte se na nás. Realizace našich staveb můžete vidět v Hradci Králové i celých východních Čechách. Postavíme nový domov i vám! Nejprve je vhodné rozmyslet si, jakému typu stavby dáte přednost. Bungalov nebo patrový dům? Obě možnosti mají své pro i proti. Většinou toto rozmýšlíme s ohledem na dispozice pozemku i počtu plánovaných pokojů. Toužíte po samostatné šatně, pracovně či pokoji pro návštěvy? Hodila by se vám posilovna nebo sauna? A co terasa nebo více garáží? Vše je možné, záleží jen na vašich preferencích a přáních. Ve všem vám vyjdeme vstříc a poradíme to nejlepší řešení pro vás. Přesvědčte se sami, těšíme se na vaši návštěvu!

4