Pasivní domy na klíč pro komfortní bydlení

27.4.2022

Mít svůj vlastní pohodlný a prostorný dům, ve kterém se vám bude dobře žít, pracovat, věnovat se dětem a návštěvám nebo v klidu relaxovat, je snad snem každého z nás. Pokud k tomu přidáme ještě dýchání čerstvého vzduchu a malé výdaje za energie, dostaneme se až na pomyslný vrchol toho, co si můžeme od svého bydlení přát. To vše vám splní pasivní domy na klíč.

pasivní domy na klíč

S pasivními domy na klíč šetříte zdraví i peněženku

Pokud toužíte po pasivním domě na klíč, kromě úspory nákladů na vytápění vidíme velký benefit také zlepšení vašeho zdravotního stavu, protože jeho součástí je zařízení, které ve dne i v noci filtruje vzduch v domě, takže ho zbavuje prachu, plísní a všech dalších nečistot, které škodí vašemu zdraví.

Chci si prohlédnout katalog domů

Co je tedy vlastně pasivní dům?

Asi každý z nás už něco o pasivním domě slyšel, většinou v souvislosti s chytrým a hlavně úsporným provozem. To je naprostá pravda, jen když řekneme A, musíme k tomu dodat i B. Veškerý komfort pasivního domu je vykoupen - bezesporu pro něj totiž platí, že čím vyšší náklady zaplatíte při jeho stavbě, tím nižší pak budou jeho provozní náklady. Háček je v tom, že ačkoliv samotný provoz domu je ekonomický a vyjde levně, prodraží se vám právě ty nejmodernější technologie, kterými je tohoto cíle dosaženo.

Pasivní domy využijí vše

Pasivní domy využívají všechny pasivní tepelné zisky v domě - sluneční záření zvenčí a teplo vydávané spotřebiči i lidmi zevnitř. Právě díky kvalitní izolaci toto teplo neutíká, ale po většinu roku stačí k vytvoření příjemné teploty v domě.

Výhody pasivních domů na klíč:

  • komfortní bydlení
  • neustálý přívod čerstvého vzduchu
  • vemi nízké nebo žádné náklady na topení
  • protože neotvíráte okna, nevzniká průvan
  • příjemné teploty po celý rok
  • vše za vás vyřídíme my

Chci nezávazně poptat 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4