Katalog rodinných domů na klíč

31.3.2022

Nemáte o svém budoucím domově jasnou představu? Nebo ji možná máte, ale chcete se podívat i na ověřené a vyzkoušené domy? Pak vás jistě bude zajímat náš katalog rodinných domů na klíč, ve kterém třeba najdete zrovna ten svůj vysněný dům nebo alespoň inspiraci pro váš projekt.

rodinné domy na klíč

Rodinný dům z katalogu nebo na míru?

Právě otázka toho, zda budete mít projekt rodinného domu z katalogu nebo si necháte vytvořit svůj vlastní, je častým dilematem. Co rozhoduje? Především typ pozemku, typ zamýšleného domu a hlavně samozřejmě finance. Pokud nemáte žádné specifické a individuální požadavky na svůj nový domov, vyplatí se vybrat nějaký z katalogu.

Chci vidět katalog domů

I katalogové domy na klíč se dají upravit

V našem katalogu domů na klíč najdete téměř třicet hotových projektů rodinných domů - a to jak patrových, tak i bungalovů. Pokud si z nich nevyberete přesně takový, jaký byste chtěli, provádíme i jejich úpravu. Dokonce se jedná o nejčastější variantu - upravený typový projekt podle přání zákazníka.

Pokud i přesto budete chtít dům na míru, je potřeba počítat s vyšší cenou projektu a delší dobou jeho vytvoření.

Chci dům na míru

Využijte svou fantazii, třeba vás překvapí

Pokud vás na první dobrou žádný z projektů v katalogu rodinných domů nezaujal, zkuste si domy prohlédnout pozorněji a použijte k tomu svou fantazii. Nezřídka se totiž stává, že se vám dům nelíbí například kvůli barvě, kterou nemáte rádi nebo kvůli prostředí, ve kterém je dům usazen, a přitom dispozičně a další aspekty by vám třeba vyhovovaly.

Každý rodinný dům v katalogu si pečlivě prohlédněte

Proto věnujte každému rodinnému domu v katalogu dostatečnou pozornost a představte si ho v jiných barvách, prostředí, s odlišnými dekoracemi a podobně. Jak jsme již zmiňovali, každý typový projekt se dá upravit - změnit dispozice, okna, dveře, balkony nebo terasy.

V katalogu najdete také typové garáže a stání, které skvěle váš dům doplní.

Chci nezávazně poptat

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4