Katalog projektů rodinných domů

13.6.2023

Toužíte po novém bydlení? Vyberte si z našeho katalogu projektů rodinných domů! Nabízíme domky patrové i přízemní bungalovy. Všechny varianty lze upravit nebo navrhnout individuální dům. Součástí nabídky jsou také nízkoenergetické a pasivní stavby, které budou šetřit vaši peněženku. Katalog se může stát poradcem i inspirací při plánování vaší stavby. Možná, že se do některého domečku zamilujete na první pohled a brzy se stane vašim skutečným domovem.

katalog projektů rodinných domů

Výhody katalogu projektů rodinných domů

Splňte si svůj sen o dokonalém domečku. Jaké jsou největší výhody katalogu projektů rodinných domů?

  • Vyberete si v klidu domova podle vašich požadavků
  • Domy jsou propracované do nejmenšího detailu
  • Předem budete znát přesnou cenu vaší nemovitosti
  • Lze je upravit
  • Ušetříte čas i peníze s tvorbou nového projektu
  • Katalog typových domů vás inspiruje

Rozhodnutí, jaký domek si pořídíte, není jednoduché. Dejte si s ním na čas, přeci jen se jedná o velikou investici a určitě chcete mít vše dokonalé. Nejprve si ujasněte, jak velký dům chcete mít a kolik pokojů bude potřeba. Jestli vám stačí malý bungalov, nebo se vám budou hodit pokoje pro hosty, pracovna apod. 

Velké a prázdné prostory navíc vám přinesou nejen více úklidu, ale také výdajů za vytápění. In jsou nízkoenergetické domky, díky nimž můžete tyto náklady chytře snížit. Poté se rozhodnete o uspořádání a dispozici místností. Nezapomínejte, že pokud byste v typovém projektu chtěli něco změnit, nemáme s tím problém. Vše s námi můžete zkonzultovat a vymyslíme to nejlepší řešení pro vás!

Katalog projektů rodinných domů od nás

Katalog projektů rodinných domů od nás najdete buď online na našich webových stránkách, nebo si jej můžete vytisknout. U každého projektu jsou přehledně shrnuty nejdůležitější informace, mezi něž patří zastavěná plocha, počet místností, cena a další. Samozřejmostí je fotodokumentace reálného domu a nákres dispozice domu včetně rozlohy jednotlivých místností. Líbí se vám jeden z domů, ale představovali jste si větší garáž nebo terasu? Nevadí, tyto požadavky vám rádi splníme. Nejste si stále jisti, který z možností zvolit? Řadu našich domů můžete najít po celých východních Čechách. Nakoukněte do mapky a můžete se jet na svůj budoucí domeček podívat.

Mapa našich realizovaných domů

Nevybrali jste si z katalogu projektů rodinných domů?

Nesplnil žádný dům z katalogu vaše představy? Nevěšte hlavu! I tak se může váš vysněný domeček stát skutečností. Rádi pro vás připravíme individuální projekt na míru! Jak bude vše probíhat? Nejprve si domluvíme schůzku, na které probereme všechny vaše představy a možnosti. Dalším krokem je tvorba studie, kterou zhotoví architekt. K tomu je samozřejmě zapotřebí prohlídka vašeho pozemku a jeho okolí. Po jejím zhotovení musí majitel konečnou studii odsouhlasit. V průběhu je samozřejmě celý projekt konzultován, aby bylo vše na jedničku. Následuje vyhotovení a podepsání smlouvy o dílo. Poté se zažádá o stavební povolení a po jeho schválení již nic nebrání samotné realizaci. Posledním krokem už je předání klíčů novému majiteli. Ať už se rozhodnete pro některý z typových domů z katalogu projektů, nebo individuální stavbu, neváhejte a domluvte si s námi schůzku, na které vám rádi zodpovíme všechny dotazy!

Kontaktujte nás

4