Individuální projekt domu

27.7.2023

Toužíte po vlastním domku, který bude dokonalý? Individuální projekt domu vám váš sen splní! Tak na nic nečekejte a vykročte směrem k vašemu novému domovu. Celou cestou vás rádi provedeme.

individuáolní projekt domu

Typový dům nebo individuální projekt?

Stále váháte, zda se rozhodnout pro typový dům nebo individuální projekt? Pokud máte jasnou představu o svém budoucím domu, a žádný z modelových domů jí neodpovídá, je to jasné. Nebojte se, že by byl proces zhotovení projektu pro vás složitý. Už víme, jak na to, a se vším vám poradíme. Jestliže se vám některý z modelových domů líbí, ale chtěli byste tam něco pozměnit, tak to není problém. Můžeme provést pouze úpravu projektu typového domu k vaší spokojenosti. Tímto chytrým kompromisem můžete ušetřit. S vašimi finančními možnostmi si však nemusíte lámat hlavu ani při tvorbě individuálního projektu domu. Přesnou cenovou kalkulaci budete znát od samého začátku, takže budete vědět, že se do svého rozpočtu v klidu vejdete.

Příprava individuálního projektu domu

Příprava individuálního projektu domu samozřejmě začíná ve vaší hlavě. Je dobré si v klidu promyslet a klidně i sepsat jednotlivé požadavky a přání. Dáte přednost bungalovu nebo chcete raději domek patrový? Toto je asi jedna z prvních otázek, která se řeší s ohledem na dispozici a velikost stavebního pozemku. Pokud stále váháte, poraďte se s námi. Rádi vám sdělíme všechny možnosti s jejich klady a zápory. Dále byste se měli rozhodnout, kolik místností budete chtít. Můžete si zařídit šatnu, pracovnu, pokoj pro časté návštěvy, ale i třeba domácí saunu, krytý bazén nebo zimní zahradu. Záleží jen na vás. Můžete set také inspirovat v katalogu našich typových domů a třeba vás napadne spousta dalších možností! Pokud představu již máte, na nic nečekejte a domluvte si nezávaznou informační schůzku, kde vše osobně probereme.

Domluvit si termín schůzky 

Cesta k realizaci individuálnímu projektu domu

Cesta k realizaci individuálního domu vede od informační schůzky, přes zhotovení architektonického projektu, sepsání smlouvy o dílo, vytvoření projektové dokumentace pro vyřízení stavebního povolení až po samotnou realizaci vašeho nového domu. Zdá se vám cíl v nedohlednu? Nevěšte hlavu! Celý proces takto vypadá složitěji, než ve skutečnosti je. A hlavně – my se o spoustu záležitostí postaráme za vás a se zbytkem vám pomůžeme. Vše se včas dozvíte a na všem se domluvíme. K profesionálnímu a zodpovědnému zpracování architektonickému projektu bude potřeba navštívit s architektem stavební pozemek a jeho okolí. Ve smlouvě o dílo bude zapracována odsouhlasená celková cena a termíny realizací jednotlivých kroků. Vše se samozřejmě budeme snažit vyřídit co nejrychleji, abyste se brzy dočkali svého nového domova.

4