Domy na klíč nejen pro Hradec Králové

28.7.2022

Mít vlastní domek se zahradou je snem mnoha lidí. Pustit se ale do stavby domu svépomocí je velmi náročné, a to jak z pohledu času, energie, stresu a v neposlední řadě i dodržení rozpočtu. Pokud chcete mít vlastní bydlení bez starostí a bez dřiny, jsou pro vás ideální volbou domy na klíč. Společnost AP stavby realizuje rodinné domy nejen v Hradci Králové, ale v celých východních Čechách.

domy na klíč Hradec Králové

7 důvodů, proč jsou domy na klíč od AP stavby tak oblíbené

Stavební kameny filosofie naší firmy stojí na kvalitě, profesionálním přístupu a všestranné spokojenosti našich zákazníků. Díky rodinnému zázemí, spolehlivému týmu, a především díky našim klientům, se nám daří tyto priority i po 25 letech fungování firmy držet a neslevovat z vysokých nároků. Domy na klíč splňují vysokou užitnou hodnotu, odpovídají moderním trendům a celá realizace probíhá podle předem domluveného plánu.

  • Vyberte si svůj vysněný dům z bohatého katalogu typových domů
  • V případě zájmu projekt zdarma upravíme, aby dům vyhovoval vašim požadavkům.
  • Pomůžeme vám vyřešit nepříjemnou administrativu a papírování na úřadech.
  • Před podpisem smlouvy máte předem danou cenovou nabídku i harmonogram prací s termínem dokončení stavby.
  • Garantujeme profesionální přístup celého týmu.
  • Samozřejmostí je záruka a pojištění stavby i našich pracovníků během práce.
  • Celá realizace domu na klíč je bez starostí a za veškerými stavebními pracemi stojí jedna kontaktní osoba, která vás provede celou realizací. Nemusíte tak řešit další dodavatele a řemeslníky – vše je nás.

Chci si vybrat dům

Domy na klíč s individuálním přístupem

Víme, že investice do vlastního bydlení je velmi vysoká a že si nový dům pořizujete na mnoho dalších desetiletí. Proto ke každému klientovi i projektu přistupujeme individuálně, abychom vám pomohli splnit sny na míru. Přestože realizujeme domy na klíč, v žádném případě se nejedná o sériovou výrobu, ale vždy zohledňujeme vaše přání a potřeby s porozuměním a snahou o vyřešení, aby byl váš nový domov ideální.

Jsme s vámi od první konzultace až po předání klíče od nového domova

Díky tomu, že se jedná o stavbu domu na klíč, získáte v AP stavby jednoho partnera, který nese zodpovědnost za veškerý průběh prací. V případě operativního řešení a drobných úprav je ke všemu přistupováno v návaznosti k dalším profesím tak, aby nedošlo ke komplikacím a stavba se zbytečně neprotahovala.

Nezávazně poptat 

Naše reference stojí nejen v Hradci Králové

Od založení naší firmy jsme postavili více než 600 nových domů na klíč, které naleznete především v Hradci Králové, Pardubicích, v okolí Náchoda či Rychnova nad Kněžnou. Nezapomeňte si prohlédnout naše reference a seznamte se s naší prací. Rádi vám o nás prozradíme více. Kontaktujte nás.

4