Zděný bungalov 3+kk je ideální pro páry i rodiny s dětmi

24.11.2023

Toužíte po vlastním rodinném domku se zahradou? Vyberte si z našeho katalogu domů a splňte si svůj sen během několika měsíců. Mezi nejoblíbenější varianty našich klientů patří zděné bungalovy 3+kk, které v sobě skloubí dostatek prostoru a zároveň i příznivou cenu. Pojďte se podívat na naši nabídku ověřených katalogových domů, které stavíme především ve východních Čechách.

zděný 3kk bungalov

Co vše nabízí dům s dispozicí 3+kk?

Bungalov 3+kk má tři obytné místnosti – tedy dva pokoje/ložnice a jednu obývací místnost s kuchyňským koutem. Samozřejmostí je předsíň, technická místnost, koupelna a toaleta. Toto rozložení interiéru je ideální pro pár, který jednu místnost může používat například jako pokoj pro hosty či pracovnu. Dům je také vhodný pro rodinu s jedním až dvěma dětmi – je zde ale potřeba počítat s tím, že děti budou mít pokojíček společný. Pokud byste si přáli, aby každé z dětí mělo vlastní pokoj, je potřeba volit dispozici 4+1 a větší.

Katalog domů 

Jaké bungalovy v dispozici 3+kk vám postavíme?

Záleží jen na vás, jestli upřednostníte klasický šikmý sklon střechy, nebo dáte raději přednost moderní rovné střeše. Všechny naše katalogové bungalovy 3+kk mají krytý vstup a dispozice počítá i s příjemným posezením na terase. Rozložení místností je promyšlené tak, aby bylo komfortní pro všechny jeho obyvatele. Pokud potřebujete změny v typovém projektu, není to problém a naši projektanti je po konzultaci zapracují zdarma.

Máte o svém novém domě jasnou představu?

Nezaujala vás nabídka předem navržených domů? Máte jinou představu o vlastním bydlení? Rádi vám navrhneme a postavíme dům na míru. Neváhejte nás kontaktovat a užívejte si péči s individuálním řešením. Nabízíme komplexní služby se zárukou vysoké kvality. Připravíme pro vás propracovaný projekt a celou stavbu připravíme na klíč.

Chci dům na míru

Plníme sny o vlastním bydlení

Na stavebním trhu fungují AP stavby již od roku 1997 a za tu dobu jsme realizovali stovky projektů a staveb. Víme, že reference často prozradí více než spousta slov, proto se nezapomeňte podívat na výsledky naší práce.
Sídlíme v Opočně a rádi s vámi probereme vaše představy o novém bydlení osobně. Obraťte se na nás a lehce vás provedeme nepříjemným papírováním, projektovou částí a nakonec i samotnou stavbou.

4